EL PRINCIPI DEL FINAL

Des de Luis Bisbe EN RESiDÈNCiA a l’Institut Doctor Puigvert http://blocsenresidencia.bcn.cat/doctorpuigvert/?p=409

El Luís amb la nostra participació acaba de decidir quina serà l’obra definitiva.

El Luis ens proposa, i ens agrada, la idea d’agafar la taula i la cadira com a element que identifica l’alumne. Aquest tipus de taula i cadira de fusta i ferro de color verd només pot significar una cosa: un alumne. Per tant recuperem tot el que hem treballat sobre això i definim l’obra definitiva.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>