inauguració de DESALUMNOLOGIA

Des de Luis Bisbe EN RESiDÈNCiA a l’Institut Doctor Puigvert http://blocsenresidencia.bcn.cat/doctorpuigvert/?p=501

 

El dia 11 de juny vam fer la inauguració. Els nois i noies van preparar un pica-pica i van convidar a tots els familiars i les persones de diferents institucions que van assistir a pujar les escales per situar-se davant l’obra. Mentrestant ells al replà de sota es van preparar per llegir els seus textos. Montse, la directora, va fer les primeres paraules i les últimes van ser del Luis Bisbe.

Fotos i aplaudiments i repartiment dels cartells-catàleg com a recordatori de l’acte.

Mentre fèiem el pica-pica tots estàvem molt contents i feliços d’haver arribat tan amunt, tant com la nostra DESALUMNOLOGIA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>