COM FER PLANTILLES SEGONS GEMMA ORTEGA.

Des de BTOY EN RESiDÈNCiA a l’Institut Lluís Domènech i Montaner http://ift.tt/1PE1aNo

Divendres 6 de novembre de 2015

Per fer les plantilles l’artista ens ha dit que  primer s’ha de seleccionar una imatge (més de 1000 píxels) i editar-la en el GIMP. En el programa has de fer una capa per poder canviar i reduir el nombre de colors amb la brillantor i el contrast. Quant acabes i no la vols tornar a editar has d’exportar la imatge en el format standar(JPG). Finalment s’ha d’imprimir la imatge en tamany A3.

El passat dimecres 4 de novembre:

L’artista ens va donar acetat  per poder fer les plantilles (tants acetats com colors hi hagui). Havies de posar l’acetat a sobre la imatge impresa i amb un retolador permanent resseguir el contorn dels diferents colors. Al acabar, amb un cúter tallem la part de l’acetat que està resseguida amb retolador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>