Segona sessió

Des de Societat Doctor Alonso EN RESiDÈNCiA a l’Institut Montjuïc https://ift.tt/1PVo69r

image
En aquesta sessió el que vam fer va ser diferent tipus de moviments i de ritmes. Al principi van fer una sèrie d’acitivitats de moviment per tota la sala i part dels espais del voltant, seguidament ens van ensenyar a fer ritmes al terra amb el nostre cos. Hi havia tres tipus de fer soroll ; estirar-te al terra i donar-li cops amb les mans o els peus , fer trepitgades, quedar-te quiet o córrer. Van fer dos grups per que cadascun d’ells creés un ritme només amb aquestes accions que havíem practicat, sense parlar ni posar-nos d’acord prèviament. No podíem planejar cap coreografia i havíem d’ improvisar en el moment.
Després van posar les cançons que cadascun havia elegit i vam explicar el per què d’haver triat aquesta cançó.
image(1)
De deures, ens han demanat que creem una coreografia o moviment o acció amb la cançó que hem triat.
Lola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>