4rta sessió: assaig al Graner

Des de Societat Doctor Alonso EN RESiDÈNCiA a l’Institut Montjuïc http://ift.tt/1lLM1gp

-Estiraments

Per començar la sessió vam fer uns estiraments, com de ioga. El truc per a poder fer-los sense caure era mirar un punt fix, tot i així era bastant difícil.

-Exercici corporal sobre l’espai i el so

A continuació vam fer un exercici on havíem d’estar molt concentrats, consistia en anar movent-nos  per l’espai i quan un/a parava havíem de parar tots, i així parar atenció als moviments dels altres i els canvis de soroll, ja que si una persona parava es notava i això feia que ens adonéssim que havíem de parar. Tot seguit vam fer un exercici on havíem d’escollir dues persones una de la nostra dreta i la altre de l’esquerra. Tenint en compte les dues persones que havíem escollit, l’exercici consistia en anar-nos movent per l’espai però, la dificultat era que havíem de mantenir les dues persones tal i com les havíem escollit.

-Exercici de concentració i de repetició moviments

Seguidament i sense oblidar-nos de les dues persones que havíem escollit a l’exercici anterior, ens vam asseure a terra formant un cercle i tenint en compte que no els podíem perdre de vista, ja que en el següent exercici, havíem de repetir un moviment d’una persona. Si aquesta persona havia sigut escollida per algú anteriorment, aquest havia de repetir la seva acció, i així succesivament.

L’objectiu de l’exercici era evitar a tothom menys a les persones escollides, com si fossin els nostres únics referents.

-Exercici de confiança

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>