5a sessió: observació al barri

Des de Societat Doctor Alonso EN RESiDÈNCiA a l’Institut Montjuïc https://ift.tt/1T6IOCx

 

En la cinquena sessió del projecte Creadors en residència” vam fer un exercici d’observació a la plaça central del nostre barri, la “Plaça Marina”. L’exercici consistia en prendre apunts d’algú que ens cridés l’atenció, tant objectiva com subjectivament. Havíem d’apuntar allò que aquesta persona ens transmetia i al seu torn tal com anava vestida o com eren alguns dels seus trets físics. Vam estar 25 minuts asseguts a les escales del mercat veient la gent passar (i veient com ens miraven ells a nosaltres).

12177720_1066194673399986_1728942215_n

La finalitat de l’exercici és comprovar com percep la realitat cada un dels presents des d’un mateix angle. Després d’això posarem totes les nostres observacions en comú i veurem totes els punts de vista que hi ha sobre unes mateixes persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>