Visita a dues exposicions de la Fundació Miró

Des de Ricard Trigo EN RESiDÈNCiA a l’Institut Milà i Fontanals http://ift.tt/2fUUZZb

VISITA A L’EXPOSICIÓ DE NICOLÁS LAMAS “TODO OBJETO ES UN ESPACIO TEMPORAL”

Nicolás Lamas, a partir diferents obres (caixes, vídeos, prestatgeries, guants, recipients diversos…) ens fa reflexionar com cada objecte és un contenidor amb diferents capes d’informació. En general, l’exposició és difícil d’entendre i d’establir relacions entre les obres. En Ricardo i la Merce ens van donar algunes pistes d’interpretació i ens van fer fixar, per exemple, en el joc de colors (negre, gris i blanc)  o en la relació entre els grups de peces. Una de les obres es podia manipular i així es convertia en una obra cotenedora de tots els que passàvem per allà.

Redacció: Rafia, Zabi i Mashuda

 

VISITA A L’EXPOSICIÓ: “FI DE PARTIDA: DUCHAMP, ELS ESCACS I LES AVANTGUARDES”

L’exposició que hem anat a veure vol mostrar la relació que hi ha entre el joc d’escacs, les avantguardes i la figura de Duchamp. Al llarg de l’exposició vam adonar-nos de la importància que els escacs tenia en aquella època i com l’art va recollir aquesta influència a través de les diferents manifestacions artístiques (pintura, escultura, cinema, fotografia…). En general, aquesta exposicióo va ser molt entretinguda i ens va agrada molt a tots.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *