Classe dimarts 5/11/19

Des de Beatriz Fernández EN RESIDÈNCIA http://blocsenresidencia.bcn.cat/pedralbes1920/2019/11/06/classe-dimarts-5-11-19/

Hola, sóc la Júlia Sánchez i us explicaré la classe que van fer els meus companys de En Residència.

Em vaig presentar com a encarregada de fer fotos i grabar les activitats que feien durant les dues hores de classe, així que veure desde fora com s’ho passaven els meus companys em va servir també per a prendre apunts,etc…

Normalment començem amb una activitat relaxada, com per exemple exercicis de respiració o de relaxar el cos. En canvi ahir els meus companys van començar amb una activitat més moguda; el joc de la corda. Consisteix en fer un cercle i una persona vagi al mig. Qui està al mig ha de moure la corda en forma circular de manera que els altres haguin de saltar-la per no ensopegar. Qui toqués la corda amb els peus,s’havia de posar ell/a al mig.

Després van fer diversos jocs amb la pilota. Seguien en cercle, i havien de passar-se la pilota el més rapid possible,van afegir dir el nom d’un company i després passar-li a un altra, per a despistar.

El joc més enèrgic desde el meu punt de vista va ser el de la bomba. La persona que estava al mig deia quan de temps li faltava a la bomba (la pilota) per a explotar. Així que cada vegada els meus companys se l’havien de passar més ràpid. Si algú li esclatava la bomba a les mans, s’havia de sentar amb les cames estirades, de manera que quan el company del seu costat hagués de passar la pilota, l’hagués de saltar.

Cap a el final de la classe van començar els jocs relaxats. Amb el nostre diari d’artista vam dibuixar traços de diferents temps,intensitats i espais.

Per últim, van jugar amb el cos. Per parelles, anaven dient quina part de cos havien de moure. Per exemple: amb el peu fer traços lents i despres ràpids, etc… Després vam fer respiracions.

La classe em va semblar diferent, ja que en comptes de començar amb activitats relaxades, van començar amb mogudes. Em va semblar una classe divertida, vaig veure que s’ho passaven bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *