Presentació davant el Claustre

Des de Clara Nubiola EN RESIDÈNCIA https://blocsenresidencia.bcn.cat/salvadorespriu1920/2020/02/20/presentacio-davant-el-claustre/

Avui dimecres 19 de febrer ha sigut un dia molt especial. Els alumnes participants en el projecte han presentat, en primícia, tota la feina feta davant el claustre de professorat del centre. Hem rebut representants del Museu del Disseny i el Carles Giner (Icub i “En Residència”). Havíem preparat la sessió a consciència, cada alumne presentava la seva doble pàgina i mostràvem per primer cop el nostre primer fanzine realitzat amb la Clara! Realment ha sigut una jornada emocionant, muntant una mini exposició d’aquest “work in progress” fins la data d’avui.

Fins 5 minuts abans de començar la sessió de claustre hem estat muntant, retallant, penjant, enganxant el treball de l’alumnat a 2 murs enormes del gimnàs de l’insti!! trepidant! hem treballat molt i estem molt contents. Cada alumne ha pogut expressar de forma individual i en el context de tot el grup la seva feina, la seva visió particular d’aquest relat urbà que estant construint amb la seva pròpia veu, mirada i compromís. Felicitats!!

Tanmateix anunciem les dates de la nostra propera exposició al Museu del Disseny del 28 d’abril al 10 de maig! n’anirem parlant! encara estem a mig camí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *