Cercle de diàleg

Abans de conèixer el Marc, ens havíem de conèixer nosaltres i vam fer un cercle de diàleg on vam deixar per escrit les nostres necessitats i els propòsits per aconseguir-les cobrir…

L’activitat de cercle de diàleg em va semblar una bona manera de conèixer-nos més i fer cohesió de grup. Com eren les primeres sessions i no ens coneixíem tant entre tots, fer aquesta activitat em va semblar una bona manera de començar. (Laia Herrero)


En l’activitat del cercle de diàleg, m’ho vaig passar molt bé i va ser bonic.
Cadascú desitjava que als demés els hi anessin bé les coses.
També vam fer autocrítica i proposat millores.
Em va semblar molt bonic dir els tres valors o conceptes abstractes que ens semblessin importants i que hauríem de complir durant el curs.
El joc del fil va ser una mica pesat, però també molt divertit.
Les 2h em van passar bastant ràpid fent aquesta activitat.
(Ivan Egido)

El día que fuimos hacer la actividad del círculo de diálogo no sabía dónde íbamos; cuando llegamos a esa sala, nos propusieron unas actividades donde pude conocer algunas personas que no conocía e interactuar con ellas. Pero lo más chulo fue el juego del hilo cuando nos deseamos cosas entre nosotros, fue muy bonito. (Adrián Brosel)

M’ha agradat molt el cercle de diàleg, ja que hi havia bastant gent que no els coneixia i em sentia incòmoda i nerviosa amb ells, però gràcies a aquesta activitat he pugut conèixer els meus companys una mica millor que abans i em sentia més còmoda. (Hui Wang)

L’activitat del primer dia va estar interessant, va ser per fer cohesió en el grup, conèixer-nos millor i portar-nos bé entre nosaltres ja que, en una optativa així perquè el projecte final surti com s’espera i molt bé, es necessita que tot el conjunt de persones, tot l’equip, pugui conviure junts i saber treballar entre nosaltres. (Laura Martí)

Aquell dia va ser com una introducció al que farem en aquesta optativa. Encara no havíem conegut el Marc Artigau, que és amb qui treballarem durant aquest curs, així que no vam anar a l’Espai Garcilaso. Però crec que aquell dia ens va anar bé per poder conèixer-nos i fer un bon grup. Em va agradar l’activitat de dir un desig per l’altra persona perquè trobo que està bé que els nostres desitjos no siguin només per a nosaltres. I em va semblar molt interesant l’altra activitat que vam fer: tractava de, en petits grups de tres, escriure tres adjectius que crèiem que fa bona persona a algú. Em va agradar perquè així tenim aspectes a millorar al fer amics o conèixer a algú. (Marina Giménez)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *