Anem a la Fundació Miró

ESPAI 13

“UN MONSTRE QUE DIU LA VERITAT”

LARA FLUXÀ

En el treball que Lara Fluxà presenta a l’Espai 13 es barregen dos materials aparentment oposats per les seves qualitats. D’una banda, la transparència i suposada fragilitat del vidre: sòlid, clar, net i antic. De l’altra, l’oli de motor usat: viscós, tèrbol, tòxic i associat a la societat de consum. Aquests dos materials estableixen una relació en què l’element fluid estressa i tensa el sòlid, el cristal·lí acull i conté l’obscur, i tots dos s’imposen mútuament les seves regles.

                               

 

                     

 

“LEE MILLER I EL SURREALISME EN GRAN BRETANYA”

 

                  

 

                   

 

                  

 

                 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *