Aspectes de l’entorn (2)

Continua aquest tercer bloc temàtic, amb més imatges sobre aspectes i característiques que trobem en el nostre entorn.

Els espais-límit. Els espais privats que esdevenen públics. Els espais prohibits. Els espais del trajecte.

Laura Álvarez exposa una fotografia amb un llenguatge poètic, on ens trasllada a un entorn natural i ens enfronta a un mur límit amb grafits.

Laura Álvarez exposa una fotografia amb un llenguatge poètic, on ens trasllada a un entorn natural i ens enfronta a un mur límit amb grafits.

Gisela Arancibia  presenta una fotografia en blanc i negre. L'espectador es troba amb uns barrots en primer terme, i en un segon pla un espai que va ser privat i que posteriorment s'ha convertit en públic.

Gisela Arancibia presenta una fotografia en blanc i negre. L’espectador es troba amb uns barrots en primer terme, i en un segon pla un espai que va ser privat i que posteriorment s’ha convertit en públic.

Alex Barba presenta un espai de jocs d'una escola i ens fa reflexionar sobre el seu ús.

Alex Barba presenta un espai de jocs d’una escola i ens fa reflexionar sobre el seu ús.

Aya El Bakkale porta 6 fotografies d'un trajecte, on ens fa observar, d'una manera despersonalitzada, els espais que s'hi ha trobat: carrers, zones intermèdies on convergeixen diferents projectes urbanístics, desnivells, etc.

Aya El Bakkale porta 6 fotografies d’un trajecte, on ens fa observar, d’una manera despersonalitzada, els espais que s’hi va trobant: carrers, zones intermèdies on convergeixen diferents projectes urbanístics, desnivells, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>