EXPLOREM LA REALITAT

El Jordi Oriol, amb la Sílvia, el Joan i el Marc, de la companyia Indi Gest, han vingut a la Biblioteca on érem tota la classe de 4rt B.Primer, expectació! Després ha estat guai, ens han fet preguntes que cap profe, abans, no ens havia fet:

Quin és el teu primer record? Quin és el teu plat favorit? T’agrada més el mar o la muntanya?… Així ha estat com ens hem après a conèixer una mica i a trencar el gel… Per al proper dia  ja tenim deures: mirem els objectes com si ho féssim amb una lupa. DESCOBRIM-HI ALLÒ QUE APARENTMENT NO SEMBLEN!

És un centímetre… però també pot ser un ratolí, oi?
Al mig del carrer, un somriure vegetal!
Ei!
El ratolí de l’ordinador també pot ser el musell d’un gat. O el somriure blau del Doraemon.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>