De Montjuïc a Drassanes

Aquest mes de gener ha estat generós en sortides, gràcies a la intervenció de la nostra imprescindible Montserrat Ismael.

Dijous cap al Mercat de les Flors per veure un espectacle de dansa contemporània amb comentaris en directe del coreògraf. Hi va haver intervenció i diàleg i, sobretot, els alumnes van entrar dins de l’espectacle d’una forma privilegiada. Sònia, Laura: gràcies per acompanyar-nos!

Divendres cap a La Rambla. Visita personalitzada i privilegiada a l’exposició sobre dansa contemporània a Catalunya. En Toni Jodar va exercir de mestre de cerimònies d’una manera excepcional.

I després d’això? Estem treballant en la manipulació sonora de músiques ja existents: creem fragments curts i els transformem per tal d’obtenir nous sons amb els quals confeccionarem la nostra banda sonora particular.

J. M. Guix

El Graner

Hola, somos Siying y Casandra, las clases nos gustan mucho, aunque parece que hagamos tonterías, porque saltamos y hacemos cosas super-raras con el cuerpo.

La última vez que fuimos nos pusimos con un compañero, y uno de los dos se quedaba como un maniqui, quieto. La otra persona, tenia que tocar una parte de su cuerpo y la otra tenia que mover solo esa parte  del cuerpo, y asi sucesivamente.

Luego podiamos moverlo como un muñeco, podiamos hacer todo tipo de gestos por ejemplo: hacer que corriera, que fuera a andar, que se pusiera como un sargento..etc.

pdd: Nos lo pasemos muy bien

L’ultim dia que vaig anar al Graner , m’ho vaig pasar molt bé, vam fer una activitat que consistia en acompanyar les articulacions del cos a un company nostre com si fos un maniquí .