PARC DELS DRETS HUMANS

Dilluns , 10 de Desembre  de 2012

Aquesta tarda hem anat a el  parc  dels drets humans que hi ha al costat del Graner i hem llegit uns quants drets i els hem comentat. Després hem entrat dins del graner a fer unes activitats amb un company. Una d’aquestes consistia en parlar amb el nostre company, però no amb paraules sinó  amb el cos. Era molt divertit podíem fer els moviments que  volíem. Després, seguint una música que Àngels Margarit ens posava, hem fet dibuixos amb les mans amb els ulls tancats per estar més concentrats. Aquesta activitat ha durat força estona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>