El baile en graner

Hola , nosaltres som Dolly i Laurent , i vam explicar que vam fer en Graner. Vam fer una parella de dos persones . Una persona ha de parrar i l’altre persona ha de tocar un part del seu cos i solament aquest part pedem moure. La meva parella era el Nauman i despres la Omaima i despres la Diana . I la parella de la Laurent era la Yulisa i despres amb el Anthony.

Despres vam fer un cicle i dins del circle havia 3 persones i les persones que eren fora de circle ells vam moure a nosaltres . Era una cosa molt interessant i molt agradable

Un comentari a “El baile en graner

  1. La Tatiana i jo pensem que el treball que hem fet esta prou desenvolupat. Al començament del curs vam pensar que no fariem una coreografia i que el que feiem no ens agradaria.
    Al llarg del curs ens hem adonat que el nostre treball és massa bo. Que tots hem posat esforç i ganes, malgrat que ens va costar molt agafar confiança. La nostra dansa consisteix en mostrar la nostra capacitat de imaginació. Vam crear moviments que actualment feiem, construcció de cases, activitats esportives, qui som i d’on venim, interpretació de sorolls i moviments rutinaris, finalment vam crear un ball amb tot el treball fet durant tot el curs. La nostra música era creada per cada un dels membres de la classe, però en Josep Maria Guix, que és el professor de Música va decidir quins trossos anirien millor amb el nostre compàs, i va obtenir un gran mèrit.

    L’opinió del públi: va ser un bon resultat ja que era una cosa interessant i divertida. La gent vol que la nostra creació de dansa continuï perquè creuen que podriem impressionar més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>