La meva opinió

El dilluns 22 vam representar un espectacle al Graner, ens van anar a veure els nostres companys de l’institut . Vam fer alguns dels treballs que vam realitzar a classe. Primer vam dibuixar la nostra habitació, després vam sortir del lloc on estàvem fem la habitació i vam agafar una cadira, ens vam asseure i vam dibuixar davant  d’un company l’habitació on vivíem quan  érem petits. També vam fer un treball  amb els sons dels paper que havíem realitzat amb en Guix .

2 comentaris a “La meva opinió

  1. Del que fem al Graner m’agraden coses, algunes més que altres, i m’ho passo molt bé. He après molt, tant treballant amb grup com individualment. I m’agrada molt treballar amb…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>