La nostra opinió

El 22 d’abril hem fet una presentació de les nostres habitacions, construccions de cases, fotografia, un pont i diferents escultures amb els nostres cossos, al Graner.

Al principi, en fer totes aquestes pràctiques la nostra opinió va ser molt diferent al resultat, ja que pensàvem que tot això no anava a resultar, però amb la pràctica de tots aquests mesos ens vam adonar que podíem obtenir una bona conclusió de tot això, seguint un guió que ens havia donat la professora.

Vam obtenir una bona presentació

Jessica Roda i Laurent Rojas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>