Sessió de contaminació amb el claustre de professors, tot un èxit!!

El dia 29 de novembre vam tenir una experiència molt diferent, i per algú la millor fins ara, en la sessió de claustre on havíem de mostrar el nostre projecte de Creadors en Residència.

Estàvem molt nerviosos abans d’entrar a la sala polivalent, on es feia el claustre, 45 professors i alguns adults més que no coneixíem fan molta impressió.

Després de les presentacions comencem amb un joc de concentració que suposa un repte per nosaltres, el de la numerologia.

Ho mostrem i tres vegades seguides ens trepitgem,  per dins ens anem dient que no és el moment de no aconseguir-ho. Al quart intent  ja tornem a respirar, arribem a 20!

Formem tres grups i ho fan els professors. Ho aconsegueixen més aviat del que esperàvem… primera sorpresa!

Passem al gimnàs on tenim preparats tres espais, un per cada grup. Nosaltres tenim assignat un exercici per explicar i ja estem més relaxats. Ens dividim i comencem amb les explicacions i demostracions.

Zip-zap-boing: fa molta gràcia veure jugar als nostres professors, sembla que s’ho passen bé i van trencant el gel. Gairebé mai tenen l’oportunitat de relacionar-se d’aquesta manera.

Formem un cercle i un es posa al mig. Aquest s’ha de deixar caure i el grup l’ha d’agafar. Hem de confiar en els companys.  Expliquem com ho hem de fer i, tot i que al principi amb una certa por, els professors van agafant confiança i ho van provant.

Un pas més! Ens hem de deixar caure d’esquena des d’ una certa alçada. Experimentem la pèrdua de control d’un mateix i segona sorpresa, els professors s’animen molt! Són uns quants els que es llencen, està molt bé!!

 

Últim repte: han de pujar els màxims possibles a sobre d’un step. Tercera sorpresa, s’organitzen bé i abraçats els uns amb els altres aconsegueixen pujar-hi  MOLTS!!! 

Després fem nosaltres una demostració pujant 8 a sobre d’un pupitre. Aquesta vegada estem seriosos i concentrats i ho aconseguim a la primera.

Quarta i última sorpresa, s’animen els professors i el que era una broma: “voleu pujar vosaltres?” es pren com una invitació i cap a dalt del pupitre!!

Aquí estan!!

En acabar, compartim la vivència!

Estem molt satisfets!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *