Deconstrucció de mapes I

Vam pensar en marcar amb un color visible la zona que ens interessava del nostre barri i en negre les zones en que no estàvem normalment. Primer vam enganxar a la cartolina la zona del mapa on vivim en blanc i vam deixar les parts que no ens interessaven de color  negre. Vam pintar amb diferents colors les nostres cases, en taronja les zones on solem estar  i en vermell el camí a l’institut que fem tots els dies. Posteriorment vam pensar que les parts que no ens interessaven podíem fer-les desaparèixer progressivament.  A continuació ressenyàrem amb fletxes el camí d’anada i tornada a l’institut. Per últim decoràrem els llocs on sortim amb els nostres amics amb uns estels, ja que no es veien el suficient. D’aquesta manera hem volgut projectar la nostra subjectivitat en la realitat objectiva del nostre barri.

 IMG_1298 IMG_1170 IMG_1196 IMG_1179 IMG_1299IMG_1194IMG_1297

 

 

3 comentaris a “Deconstrucció de mapes I

  1. Hem vist aquest mapa que heu confeccionat del vostre barri i l’hem trobat fantàstic! Felicitats, de debò!
    Us animem a compartir la resta de mapes que heu fet, que també són molt bons!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>