Deconstrucció de mapes V

En el nostre mapa, voliem representar les zones per les quals passem cada dia, les nostres cases, els nostres espais més habituals i familiars.

Primer vam començar retallant els edificis on vivim i l’edifici que estem estudiant,  després els vam engaxar al costat en tamany augmentat. Voliem remarcar aquests elements perqué, per nosaltres, és lo més important del mapa. A continuació, amb pintura blanca vam marcar els recorreguts de tots els integrants del grup  des de les cases de cadascú cap a l’institut, i de l’institut cap a l’edifici. Acte seguit, vam voler aïllar el barri, i finalment per fer això vam optar per pintar-lo tot de blanc.

Finalment, vam relacionar els edifics retallats i enganxats al costat, amb el seu lloc corresponent, amb lletres i números senars.

IMG_1306IMG_1169IMG_1305

Un comentari a “Deconstrucció de mapes V

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>