Vam quedar bocabadats amb les capacitats creatives de la Cris Blanco, una artista multimèdia molt original.

LA CINTA ADHESIVA

Dimarts passat 28 de novembre vam fer cinètica i moviment.

Primer vam fer un exercici corporal: en parelles, un membre de la parella estava totalment quiet i l´altre li anava fregant: la panxa, els braços, les cames i el cap. Quan vam acabar, vam agafar 15 cintes i vam anar al pati. Ens vam seure tots en forma rectangular.cadascú tenia un número, en dir un número sortia la persona que tenia aquell número i dibuixava un camí amb la cinta, i així continuament. L´inconvenient va ser que algunes persones no van fer cas i comptes de fer un recorregut va dibuixar coses.

Al final de l’activitat vam dir tots el que pensàvem que era aquella activitat com per exemple: imaginatiu, pensatiu, creatiu, col·laboratiu…, etc.

El primer dia

Som un grup de 1ESO de l’institut Montjuïc i a partit d’ara us anirem informant i mostrant el que anirem fent en aquest projecte que es diu “moviment”.

El primer dia que vam fer moviment va ser un dimarts desprès del pati. Nosaltres pensàvem que seria molt avorrit, però al final no ho va ser tant. Vam començar escoltant el Jorge i el Guillem que s’estaven presentant. Desprès ens van explicar l’activitat: consistia en fer una fila en silenci tots junts i passejar per tot l’institut. Així durant 1h, desprès vam fer una altre l’activitat que tractava de que els altres diguessin tot el que sabien de tu,i aquesta va ser la classe.