Classe dimarts 5/11/19

Hola, sóc la Júlia Sánchez i us explicaré la classe que van fer els meus companys d’En Residència.

Em vaig presentar com a encarregada de fer fotos i gravar les activitats que feien durant les dues hores de classe, així que veure des de fora com s’ho passaven els meus companys em va servir també per a prendre apunts,etc…

Normalment comencem amb una activitat relaxada, com per exemple exercicis de respiració o de relaxar el cos. En canvi ahir els meus companys van començar amb una activitat més moguda; el joc de la corda. Consisteix en fer un cercle i una persona vagi al mig. Qui està al mig ha de moure la corda en forma circular de manera que els altres hagin de saltar-la per no ensopegar. Qui toqués la corda amb els peus,s’havia de posar ell/a al mig.

El joc més enèrgic des de el meu punt de vista va ser el de la bomba. La persona que estava al mig deia quant de temps li faltava a la bomba (la pilota) per a explotar. Així que cada vegada els meus companys se l’havien de passar més ràpid. Si algú li esclatava la bomba a les mans, s’havia d’asseure amb les cames estirades, de manera que quan el company del seu costat hagués de passar la pilota, l’hagués de saltar.

Després van fer diversos jocs amb la pilota. Seguien en cercle, i havien de passar-se la pilota el més ràpid possible,van afegir dir el nom d’un company i després passar-li a un altra, per a despistar.

Cap al final de la classe van començar els jocs relaxats. Amb el nostre diari d’artista vam dibuixar traços de diferents temps,intensitats i espais.

Per últim, van jugar amb el cos. Per parelles, anaven dient quina part de cos havien de moure. Per exemple: amb el peu fer traços lents i després ràpids, etc… Després vam fer respiracions.

La classe em va semblar diferent, ja que en comptes de començar amb activitats relaxades, van començar amb mogudes. Em va semblar una classe divertida, vaig veure que s’ho passaven bé.

El joc de la bomba
Continuitat,discontinuitat,intensitat,espai,temps…

JORDI SANCHEZ

Ahir va ser un dia bastant guay, a mi el que mes em va agradar és que hi ha moltes maneres descansar, no solament de la manera convencional, l´ important és que estiguis còmode amb tu mateix.

ROSITA REVOLLO:

Ayer ha sido muy bonito lo que hicimos, porque ha sido como abandonar el cuerpo y la mente y dejarnos ir y relajarnos

HOLA! PRIMER DIA

Som els alumnes de 4t d’ESO de l’institut Pedralbes. Com no ens coneixem molt, la Bea ens ha proposat fer-nos entrevistes entre nosaltres per així saber més coses els uns dels altres. Per exemple: Què t´en portaries a una illa deserta, què faries durant un dia sencer, assignatura favorita?, què vols fer en el futur?. La Bea ens ha deixat triar l´espai en que ens sentiem confortables de l´institut, així que la majoría hem anat al pati, ens hem entrevistat i després hem presentat la nostra entrevista al grup.

També hem fet un google drive compartit on penjar les presentacions