Fem cinema

La Cristina ha fet un guió cinematogràfic per al nostre grup de Projecte En Residència. Farem un curt. Hi sortim tots. Tretze personatges.Tenim una operadora de càmera de primera: la Roser. Ara estem gravant. Tasca feixuga. Moltes hores per a uns pocs minuts de pel·lícula. Però està sortint molt (i molt) bé. Va de bàsquet.  

1, la nostra Directora cinematogràfica en plena tasca de rodatge

2, l’intriga

  3, un equip, els Verd

4, l’àrbitre

5, un altre equip, els Blaus, que van de negre

6, la Roser, la nostra fantàstica camerawoman

i 7, la gravació

PROPERAMENT A LES MILLORS PANTALLES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>