Llegim «Vimbodí vs. Praga»

Per iniciar aquest curs l’optativa de teatre hem llegit una obra de l’autora amb la que convivirem, Cristina Clemente. La obra es diu VIMBODÍ VS. PRAGA.
Ara us en farem cinc cèntims: Tot comença en la comissió de festes d’un carrer del barri barcelonès de Gràcia quan deixan el seu local a una família en la qual hi ha una noia que te càncer. Al carrer Praga tenien pensat fer el drac Puff, però aquesta idea s’en va a fer punyetes quan descobreixen el disseny de la Pilar, la noia malalta. Al final d’una llarga discussió decideixen fer el Puff al carrer Vimbodí i el disseny de la Pilar al carrer Praga.
El tema més important de l’obra és que, malgrat els conflictes, els dos grups aconsegueixen congeniar els uns amb els altres segons les seves aficions o edat.

Ana María, Marta, Mítchel i Paula

Un comentari a “Llegim «Vimbodí vs. Praga»

  1. Retroenllaç: Llegim «Vimbodí vs. Praga» | creadors EN RESiDÈNCiA als instituts 2012-2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>