TREBALLEM AMB EL CARLES I EL LLUC

A la primera sessió amb el Carles i el Lluc hem après a considerar l’arquitectura com a art, donat que aquest no només té una fita utilitària de crear edificis i diferent elements constructius. Ens han comentat que ells com a arquitectes han de pensar també en el confort de la gent, en la bellesa i en fer-nos la vida més agradable. Realment, ens ha sobtat una mica aquesta distinció a molts de nosaltres.

El que LaCol ha fet a Can Batlló, dissenyant els espais mirant sempre per les necessitats de la gen al barri, amb en Carles i en Lluc ho farem al nostre solar de l’Institut. Per això, els hem mostrat els diferents espais, la nostra rutina aquí i hem arribat fins al solar!

A partir d’ara hem de treballar i reflexionar sobre què podríem construir en aquest solar, i tindrem el privilegi de contar amb l’ajuda dels arquitectes! El Carles i el Lluc ens guiaran però, serem nosaltres que haurem de detectar quines son les nostres necessitats i què ens agradaria tenir en primer lloc, per acabar concebent allò que realitzarem plegats.

A la següent sessió hem fet molt de treball de camp. El Carles i el Lluc ens ha posat per parelles i ens han encomanat la tasca de mesurar la distància dels quatre costats del solar. Com a instrument de mesura hem fet servir el nostre propi cos: mesura dels braços estirats i dels nostres passos. També hem fet servir un làser i una cinta mètrica per l’amidament de dos dels costats.

Al principi ens ha semblat una tasca força complexa, a causa de la vegetació sobre algunes parts del terreny. Finalment, hem descobert que ens havíem apropat força a la mesura real del solar, la parella formada pel Nail i el Didier han estat els que més s’han aproximat a la mesura real del solar (75/81 metres d’un cantó i 61/67 de l’altre, cada costat és diferent). En Rajan i la Micaela també han fet una gran aproximació!!!

A la propera sessió anem a Can Batlló!

EPSON MFP image
EPSON MFP image
EPSON MFP image
EPSON MFP image
EPSON MFP image
EPSON MFP image
EPSON MFP image
EPSON MFP image
EPSON MFP image
EPSON MFP image
EPSON MFP image
EPSON MFP image

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *