Un nou món

Si haig de dir el que estic pensant, la veritat, no en tinc paraules per dir el que vull dir, m’enteneu? Bé, doncs així em sentia les primeres setmanes  a classe.  Cosa molt normal perquè tot el que estàvem fent era diferent a les altres classes.

Amb el temps, hem passat de ser desconeguts entre companys de molts anys a ser companys de comprensió mútua. Hem hagut de compartir per entendre’ns uns als altres, almenys una mica més. Hem descobert que en una cosa hi ha més d’una definició, i he après que fins i tot les coses més estranyes tenen sentit. Estem en un camí desconegut que té un final desconegut i que jo i ningú de nosaltres coneixem. Però estem preparats per descobrir-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *