Creant amb cartró reciclat

Des de Makea Tu Vida EN RESiDÈNCiA al Maria Espinalt http://ift.tt/2CCeU7V

Com tothom sap, el Maria Espinalt és un institut de nova creació i està en período de construcció. Estem construint el model educatiu, la manera de fer i de relacionar-nos i també les nortes instal.lacions i mobiliari. Ens falta de tot!

Una de les activitats que ens ha agradar més ha estat la de crear els nostres propis seients. Vam partir d’un material fàcil de trobar i d’un disseny que està democratitzat com tots els que crea Makea tu vida.  Vam estudiar el material i les seves característiques tècniques. Vam estudiar la geometria de l’element que havíem de crear. Vam aprendre a desxifrar un planol a escala i finalment, ens vam posar “mans a la obra” …

  

Materials, procediments i tècniques a tenir en compte van ser la nostra ajuda i el nostre aprenentatge. Ho vam tractar com si d’una recepta de cuina es tractés i el resultat va ser extraordinari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *