FILAT DE L’OBJECTE

Des de Alícia Casadesús EN RESiDÈNCiA al Jaume Balmes https://blocsenresidencia.bcn.cat/jaumebalmes1718/index.php/2018/05/03/filat-de-lobjecte/

Durant tot el curs hem estat treballant al voltant de conceptes personals relacionats amb un lloc personal “especial”. L’estudi d’aquest lloc ens a portat a definir una sèrie de conceptes, alguns d’ells força abstractes, que hem volgut materialitzar en forma d’objecte. La construcció d’aquest objecte s’ha basat en l’ús de materials diversos i tècniques específiques. Un cop dissenyat l’objecte i construït l’hem volgut “filar” reforçant aquesta idea de connexió. El filat té un sentit en cadascun dels objectes i cada alumne ha interpretat aquesta idea de connexió d’una forma personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *