preparant dissenys filigranes

Des de Mercè Soler EN RESiDÈNCiA https://blocsenresidencia.bcn.cat/menendezypelayo1819/index.php/2018/11/28/filigrana/

La Merce i la Sandra ens han enseñat una caixa de filigrana on hi havien diferents dissenys fets amb filferro, juntament amb la caixa també portaven uns papers, que tenien una textura totalment diferent als altres, aquests papers estaven fets amb marca d’aigua.

Després vam començar a dissenyar el nostre propi dibuix per desprès fer el nostre propi paper amb marca d’aigua.  Haviem de pensar en un símbol que ens representés o que tingués una gran importància per nosaltres i explicar perquè era tant  important per nosaltres. 

 

Luciana Chirinos, Yue Cao i Laura Moragues

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *