QUÈ VOLEM APENDRE JUNTES. PRIMERES PRÀCTIQUES

Des de Misiondivina EN RESiDÈNCiA https://blocsenresidencia.bcn.cat/joanbosca1819/index.php/2018/12/10/que-volem-apendre-juntes-primeres-practiques/

ANNA SEISDEDOS / ARIADNA GOMEZ:

29 de novembre

Avui ha vingut la meitat dels alumnes, ha estat una pena, el fet que falti tanta gent afecta al desenvolupament del grup, funcionem a com a col.lectiu, si un falta aixo afecta a la dinàmica de la resta. El que fem es començar a practicar els nostres aprenentatges seguint el full de ruta que vam decidir el día anterior, a partir de les fitxes d´aprenentatge que vam fer amb la Blanca.

 

Parkour

El nostre company Izan, a partir d´un vídeo d´internet, ens va ensenyar un pas de Parkour que es diu Twist, en grups de tres persones l´hem reproduir. Era una activitat difícil, no pels moviments que haviem de fer, sinó perquè havies de confiar en el company per no caure. Els especialistes poden fer aquesta activitat sols, però nosaltres no, som principiants i necessitem a algú que ens recozi i ens ajudi. estem aprenent. Ens vam sentir nerviosos al principi, però desprès ens ho vam passar bé.

 

MICHAEL / NEREA:

Maquillatge a partir de lectura de cartes del tarot.

Vam estar amb els companys a la classe i ens vam maquillar la cara a partir de la interpretació que el company feia d´una carta del tarot sobre la meva cara. Em vaig sentir bé, em vaig relaxar, i tenia un sentiment d´intriga i nervis per veure com quedava la meva cara, necessitava confiar en la persona que m´estava fent el maquillatge. Quan em va tocar maquillar a mi em vaig fixar molt en les formes i faccions  de la cara de la meva companya, vaig resseguir les seves faccions amb un pinzell, els ulls, el tipus de pell, la línia de les celles. Volia fer el treball bé , estava tranquil perquè la persona a qui maquillava era molt amiga meva.

 

LUCIA /VICTOR / HAJAR:

Bachatta:

 

Les nostres companyes Valentina i Hajar ens va ensenyar els passos de Bachata a partir d´un ball que van trobar a internet.  Vam posar música i en parelles vam fer els ritmes que tota la classe pogués fer. És un un tipus de ball que no puc fer sol, s´ha de fer en parelles i necessito sincronitzar-me amb el company per seguir els mateixos passos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *