LLIBERTAT!

Des de Misiondivina EN RESiDÈNCiA https://blocsenresidencia.bcn.cat/joanbosca1819/index.php/2018/12/14/llibertat/

PADDY ALI, JOSE:

La sessió d´ahir va estar bé perquè la l´hora de treballar cada grup va ser més independent que l´altre i vam treballar més lliures i ens vam sentir més còmodes , podíem treballar millor i més al nostre aire sense donar explicacions.

JOSE /ALI

Los de nuestro grupo de edición de vídeo, grababamos lo que hacian los demás grupos , hicimos un maniquin challenge con el grupo de maquillaje, despues de eso grabamos al grupo del baile y al final nos fuimos al gimnasio para ver la actuacion del parkour y nosotros por nuestra parte grabamos un pequeño fragmento de diferentes perspectivas , exactamente de 3 angulos diferentes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *