Diferència entre el ball extraescolar i el que fem a Creadors en Residència

Des de Sergi Faüstino EN RESiDÈNCiA https://blocsenresidencia.bcn.cat/costaillobera1819/index.php/2019/01/22/diferencia-entre-el-ball-extraescolar-i-el-que-fem-a-creadors-en-residencia/

En les dues classes aprenem molt però en l’extraescolar treballem moviments pautats i coreografies amb la nostra entrenadora o professora, en canvi a l’optativa treballem a partir d’exercicis com: teatre, petits moviments, relaxació, escalfament … amb la finalitat de perdre la vergonya d’expressar-nos amb el cos i de treballar tots junts.

Una de les grans diferències és que en el ball professional l’entrenadora et pauta tots els moviments o t’ajuda a desenvolupar la teva creació, en canvi a l’escola no fem sempre el mateix ball, pensem què volem comunicar amb el cos i ballem o ens movem per aconseguir-ho.

N L Y

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *