PROTAGONISTES A LA CALDERA

Des de Misiondivina EN RESiDÈNCiA https://blocsenresidencia.bcn.cat/joanbosca1819/index.php/2019/02/01/protagonistes-a-la-caldera/

Com construïr un text col.lectiu del que va passar- del que ens va passar- ahir.  A partir de:

-Repetició, continuïtat, discontinuitat, silenci, temps, dolor i estat mental.

Els nostres referents per construir el text son:

ACCIDENTS POLIPOÈTICS

ESTHER FERRER PERFORMANCE.

FASE ANNE TERESE

Repetició, continuïtat, discontinuïtat, silenci, temps, dolor i estat mental. 

Carlos, Ali

El dia d’ahir va ser molt guay, ple de moments i d’emocions. Ens ho vam passar molt bé. Estàvem o almenys semblava que la gent estava mes còmode a l´espai de La Caldera que a classe. L’estat mental de la gent era mes lliure.

Nereita .   Nerea, Lucia

Ahir va ser un dia molt interessant. Quan vam arribar a la Caldera els Misión Divina ens van ensenyar les instal.lacions. Vam exhibir les nostres perfomances en una sala molt acollidora , ens vam sentir molt a gust i va ser molt divertit. Tot i que ens van deixar molt poc temps per preparar-ho ens va sortir molt be.

Pika pika.

Alexandra, Paddy

Quan vam arribar a l’espai cadascú de nosaltres va presentar a la resta del grup les performances individualment. Més endavant ens van separar per grups i vam unir les performances i representar-ne una sola. El silenci va ser crucial per dur a terme l´ activitat.

Valentina,Izan

Ahir van anar amb els Misions Divina, va ser molt divertit, primer ens van ensenyar les instal.lacions i l´espai  on anavem a reproduir la performance. Un cop la vam reproduir, ens vam ajuntar en grups, vam fer una altra performance i ens vam anar a esmorzar el que ens havíen preparat.

No vam sentir dolor, més aviat tot el contrari.., una mena de plaer.

Anna,Ari

Ens va agradar per que era una cosa nova ,no estavem  a l´ institut, hi havia molt espai a la sala, els temps s´allargaven.

Quan estavem recollint per marxar ens havien comprat :sucs,entrepans i altres coses per a nosaltres.

John Kevin, Alex

El otro día fuimos a La Caldera, una vez ahí repasamos unas partituras y comenzamos a representarlas, saliendo mucho mejor que cuando lo hacíamos en clase, ya que disponíamos de más materiales para trabajar y más espacio. Una vez acabamos comenzamos a mezclar y repetir nuestras performances para crear algo nuevo.

Marc:

jo,jo,jo,joooooooooooooo…..                                 jujujujuuuuu, ji jijiji discontinuitat

jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,       jiaujjjjjjjjjjjjiiiiiiiiiiiicontinuitat 


Salma:

ذهبت أنا وزملائي إلى كالديرا ، رقصت زملائي وأداء العروض ، وكنت أشاهدهم وهم يرقصون انها مكررات

dhahabat ‘ana wazumalayiy ‘iilaa kaldayra , raqasat zumalayiyun wa’ada’ aleurud , wakunt ‘ashahiduhum wahum yarqusun.‘iinaha mukararat

Jo i els meus companys vam anar a La Caldera, els meus companys van fer performances i jo els he estat observant com ballaven. Repeticició   

.Res de l´escrit substitueix el que vam viure ahi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *