CONSTRUÏM UN ESCENARI

Des de Clàudia Pagès EN RESiDÈNCiA https://blocsenresidencia.bcn.cat/jaumebalmes1819/index.php/2019/04/07/construim-un-escenari/

Portem unes sessions treballant amb l’enregistrament dels guions radiofònics definitius. Per fer-ho hem adaptat l’espai de l’aula per l’ocasió. Hem volgut dissenyar un petit escenari amb les peces “pissarres”. El nostre objectiu ha estat intentar plasmar en aquest escenari tot allò que hem fet durant el curs i incorporar els elements que hem anat creant.

A més a més, hem pogut aplicar tot allò que vam aprendre de l’escultura. Una escultura que es pot recórrer, s’hi pot entrar, té diversos materials…

Un cop hem tingut l’escenari organitzat els diversos grups han anat passant per ell i han enregistrat les veus amb l’ajuda d’un micròfon. La resta de companys han escoltat els guions dels altres grups i han suggerit opcions de millora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *