YA LO HE SOLTADO TODO EN ESTE PAPEL

Des de Anna Serrano EN RESiDÈNCiA https://blocsenresidencia.bcn.cat/montjuic1819/index.php/2019/06/04/ya-lo-he-soltado-todo-en-este-papel/

RAQUEL RODRÍGUEZ BLAS.

Como ya lo he soltado todo en este papel això significa que aquesta experiència s’ha acabat. Em porto molts bons moments  amb els meus companys i sobre tot amb l’Anna Serrano, que a estat ajudant-nos en tot lo possible desde el primer moment . Gràcies aquest projecte hem aconseguit tenir una connexió molt especial amb tot el grup, abans d’aquest projecte la veritat que hi havia bastant mal rotllo entre nosaltres, però gracies a aquests moments que hem tingut  que passar junts ens a fet aconseguir una cosa que mai pensaria que ningú aconseguiria.

Desprès de tot el temps que hem compartit junts només em queda dir GRÀCIES .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *