CREACIÓ EN CONFINAMENT

Des de Perifèria EN RESIDÈNCIA https://blocsenresidencia.bcn.cat/moisesbroggi1920/2020/05/05/creacio-en-confinament/

Al llarg d’aquest confinament hem fet tres sessions on line amb en Pau i la Núria. Ens hem pogut retrobar i reprendre la creació col·lectiva.

Ens han proposat algunes activitats. La primera va ser un vídeo encadenat. Aquesta activitat tractava d’ajuntar tots els vídeos de tots nosaltres fent un petit ball. Teníem un ordre i tothom sabia quan li tocava, a part d’això, el ball de cada persona havia de començar amb l’últim moviment de la persona anterior, així successivament. Perifèria va fer el muntatge de totes les nostres propostes i el resultat va ser un vídeo en el qual s’enllaçaven les coreografies proposades per tot l’alumnat.

Quan vam acabar el vídeo vam fer un debat sobre si aquest vídeo el publicaríem a les nostres xarxes socials o si deixaríem que els demés el publiquessin a les seves xarxes socials. I si haguessim fet alguna cosa diferent sabent que podria ser publicat.

Molts dels alumnes han sentit vergonya fent els moviments davant de la pantalla. Un dels motius és que quan ballen ho fan acompanyats. D’altres alumnes s’han sentit còmodes ballant perquè ja acostumen a fer-ho a casa.

En general, aquest vídeo no el publicarien a les seves xarxes socials. En canvi, a la majoria no els importaria que una altra persona ho pengés a la seva xarxa social o a qualsevol altre lloc. Tot i així, hi ha alumnes a qui tampoc els agradaria que fos compartit.

Si aquest vídeo s’hagués de publicar canviarien algun element del vídeo que van gravar: el lloc ( seria en un fons blanc o a algun lloc de la casa amb bona llum), el vestuari o la il·luminació. En canvi la majoria no modificaria la seqüència de moviments.

Es va proposar fer un nou vídeo encadenat pensant que aquest cop sí que podria ser publicat. La idea és veure com són influenciats a l’hora de fer-lo pensant en què algú més ho pot veure.

De moment estan acabant de decidir si en la propera entrada es publicarà el vídeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *