Ens estrenem! primer podcast del nostre projecte

Des de Isamit Morales EN RESIDÈNCIA https://blocsenresidencia.bcn.cat/trinitatnova1920/2020/05/31/ens-estrenem-primer-podcast-del-nostre-projecte/

Des del retrobament virtual hem viscut un  procés molt diferent a com ens l’havíem imaginat. Les videotrucades ens han permès seguir connectats i repensar com ens comuniquem entre nosaltres i envers el món. 

I com que volíem seguir fent-nos sentir, vam iniciar la continuïtat del nostre procés, aquí està el resultat:

𝘏𝘰𝘭𝘢:) 𝘴𝘰𝘮𝘰𝘴 𝘛 𝘗 𝘜 
𝘈.𝘒.𝘈
𝘛𝘰𝘥𝘢𝘴 𝘱𝘢𝘳𝘢 𝘶𝘯𝘢
𝘛𝘰𝘥𝘰𝘴 𝘱𝘢𝘳𝘢 𝘶𝘯𝘰
𝘛𝘰𝘥𝘦𝘴 𝘱𝘢𝘳𝘢 𝘶𝘯𝘦
𝘛𝘰𝘵𝘴 𝘱𝘦𝘳 𝘢 𝘶𝘯
𝘈𝘭𝘭 𝘧𝘰𝘳 𝘰𝘯𝘦
𝘛𝘶𝘵𝘵𝘪 𝘱𝘦𝘳 𝘶𝘯𝘰
 
TPU es parte de un proceso que activamos junto con la artista @isamit_morales , dentro del marco de #creadoresenresidencia, desde octubre del 2019 y que pensábamos daríamos forma en diferentes intervenciones diseñando una fiesta, que tendría lugar en junio de este 2020. Por motivos del Covid 19 y todas las medidas y restricciones que ha traído, no sólo este proyecto se vió afectado, si no, nuestro año escolar, nuestras rutinas, nuestra manera de relacionarnos con la familia, y muchas otras cosas que sin duda están delineando nuestros futuros.
 
TPU se ha reconfigurado en forma de espacio podcast, lugar para incitar y continuar un diálogo entre nosotros compartiéndolo con otros chicos, chicas, chiques, adolescentes que seguramente se encuentran en una situación similar en estos dìas; contarnos anécdotas, pensar sin dejarnos llevar en ese hacer sólo por hacer. Pensar, escuchar, compartir.

𝗧𝗲𝗲𝗻𝗮𝗴𝗲 𝗣𝗼𝘄𝗮 𝗱𝗲𝘀𝗱𝗲 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗶𝘁𝘂𝘁𝗼 𝗘𝘀𝗰𝘂𝗲𝗹𝗮 𝗧𝗿𝗶𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁 𝗡𝗼𝘃𝗮 + 𝗹𝗮 𝗮𝗿𝘁𝗶𝘀𝘁𝗮 @isamit_morales

El  22 de maig, vam publicar el nostre primer podcast, que es una selecció de les cançons que volem escoltar quan acabi el confinament.

Podeu seguir-nos i escoltar-nos aquí:

https://instagram.com/holatpu?igshid=1rohaxlb27skj

A part de la selecionar les cançons, hem treballat amb la imatge que volem mostrar en xarxes. Gràcies a  la Sara @sarav.mallo per cuidar tots els aspectes del disseny i identitat visual, i per la conversa on ens va explicar el seu itinerari personal i professional.

També volem donar les gràcies a Ikram i Romàn  @ikrambouloum i @mans_o per crear ambients sonors per als espais del podcast, i per la trobada virtual amb la Ikram, on de nou, la seva experiència personal i professional ens va obrir nous escenaris.

Estigueu atents, properament publicarem el nou podcast amb més seccions !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *