PRESENTACIÓ «Memòries d’allò estrany». Dimarts 16 juny 16.42

Des de Lo Relacional EN RESIDÈNCIA https://blocsenresidencia.bcn.cat/verdaguer1920/2020/06/11/presentacio-memories-dallo-estrany-dimarts-16-juny-16-42/

Amb molt de ganes us convidem a la PRESENTACIÓ del Disc expandit Memòries d’allò estrany amb les creadores i part del grup d’estudiant de el procés de EN RESIDÈNCIA a l’Institut Verdaguer portat per el grup Lo Relacional.

Serà una hora estranya !!! Dimarts, 16 juny, 18:42. El link el publicarem aquí en breu i serà al Youtube de El BornCCM: https://www.youtube.com/user/elborncentrecultural/

Des de casa, una presentació estranya amb un format anormal per compartir les peces sonores, els textos i dibuixos que configuren el paisatge de Memòries d’allò estrany. Són memòries estranyes d’experiències de masclisme, LGTBIQ-fòbia, racisme, classisme i d’un sistema educatiu que uniformitza que hem treballat i explorat a partir de paraules trobades al barri i a El Born CMM. Adaptant-nos a les particularitats d’aquesta situació estranya, hem creat un espai digital per qüestionar les normes que ens fan sentir raretxs i celebrar-nos des d’allò extra-ordinari.

Amb la professora Míriam Lanzaco i el grup d’estudiants de 4rt ESO: Ariadna Casanovas, Ashly Sierra, Chaima El Akeel, Dikra El Akeel, Elisabet Gutiérrez, Gerard Burrull, Ivo Romero, Jasmine Larioza, Jordi Nebot, Marc Navarro, Nino Shinjikashvili, Pol Cumplido i Salma Rouj.

Un procés educatiu de Creadors en Residència amb la mediació de Transductores i el Born Centre Cultural i de Memòria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *