Ja ha començat la 12a edició d’ EN RESiDÈNCiA!!

Ara mateix, estem iniciant els processos de creació en 24 instituts de Barcelona. Dos d’ells, el Vapor del Fil (Sant Andreu) i El Til·ler (el Bon Pastor) participen al programa per primera vegada!

‘EN RESiDÈNCiA. Creadors als instituts de Barcelona’ arrenca en paral·lel al curs escolar 2020-2021, amb 27 artistes, la col·laboració de 40 docents i la participació de 400 alumnes d’ESO de la ciutat.

Els creadors participants en aquesta edició són Jorge Albuerne, Sarah Anglada i Linn Johansson, Consuelo Bautista, Paula Bruna, Svantje Bußhoff, Viviane Calvitti, David Climent, Carla Farreny i Marta Vilardell, Jordi Ferreiro, Raquel Friera i Xavier Bassas, Eulàlia Garcia Valls, Llàtzer Garcia, Clara Gassull, Juliane Heinemann, MANS O, Ricardo Pérez-Hita, David Proto, Eulàlia Rovira, Anna Irina Russell, Arnau Sala, Silvia Sant, Julia Spínola, Troposfera.xyz i Marc Villanueva.

Ens podeu seguir en aquest blog i en cadascun dels blogs individuals EN RESiDÈNCiA!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *