Què en sabem?

Per escalfar motors, abans que arribin les creadores al centre, hem omplert uns qüestionaris sobre: què en sabem d’art contemporani? Quines experiències hem tingut amb l’art? Què és crear?

Hem treballat amb els chromebooks -en xarxa- per tal de poder enviar totes les nostres respostes a les creadores i, d’aquesta manera, que ens puguin conèixer una miqueta més. Ja queda menys per a que la Nora i la Marga arribin al centre i ens ajudin a saber, conèixer i experimentar -una miqueta més- sobre tots aquests aspectes! Aquí us deixem un tastet més!

Però aixó no és tot! A més a més, hem visualitzat algunes obres de les artistes i hem estudiat el bagatge d’aquestes. Per fer-ho una mica més divertit, per finalitzar la sessió, hem creat una cançó amb una “súper” coreografia, ho voleu veure?  Doncs aquí ho teniu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *