Benvingudes creadores!

La Nora i la Marga avui han arribat a Antaviana! Les esperàvem amb molta il·lusió i amb ganes de començar aquesta nova aventura cap a l’art contemporani.

A l’inici hem fet un joc de presentacions a través dels escrits que havíem fet sobre art i, d’aquesta manera, trencar una miqueta el gel… sí, també teníem una miqueta de vergonya!

Per acabar la sessió, la Nora ens va portar la seva obra Plom-Plata, un arxiu que conté 17 projectes relacionats amb les derives obligades dels desarrelats, dels que han hagut de marxar involuntàriament del seu lloc d’origen. A més, ens ha portat el llibret que va crear en honor a la ruta de Walter Benjamin de Banyuls a Portbou, fugint de la persecució antisemita del règim de l’Alemanya de Hitler.

Per la seva banda, la Marga ens va mostrar tot tipus de materials reciclables que li serveixen com a  base dels seus projectes, juntament amb els seus heterònims. També ens va recrear  l’inici d’una de les seves obres. Simplement, va ser al·lucinant! Això d’EN RESiDÈNCiA comença a tenir una bona forma!

Us deixem el vídeo de la sessió, una imatge val més que mil paraules!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *