Històries de vida…

Després de crear els nostres heterònims, ens hem plantejat una qüestió: com resoldria el nostre heterònim una situació, una experiència o un conflicte real que nosaltres hem viscut? Com vam actuar nosaltres dabant d’això i com actuaria l’heterònim? Quines semblances i quines diferències hi hauria? Per què vam actuar així i el nostre heterònim d’una altra manera? Quina solució ens sembla més adequada un cop analitazada i vist des d’un altre punt de vista?

Escribim els nostres noms, juntament amb els heterònims i dibuixem un storyboard amb l’actuació del nostre heterònim. Crear un personatge paral·lel a nosaltres ens està agradant molt! Poder conviure a la pell d’una altra persona ens dóna moltes estratègies per posar més creativitat i ganes al treball diari de l’aula EN RESiDÈNCiA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *