Moments de plata

El dimarts 20 de novembre els de Residència  vam fer una excursió pel barri.

L’activitat consistia en escollir diferents llocs del barri que ens agraden, posar-ho en comú i finalment vam triar 3 llocs.

Primer vam anar a l’amfiteatre, vam estar parlant i explicant els motius pels que ens agrada, en relació els motius, la sensació i el color que ens transmetia havíem d’inventar-nos un nom i vam fer unes etiquetes amb el nom i el color i les vam penjar, li vam posar el nom de racó de les festes amb el color de verd oliva.

A continuació vam anar a al parc del Salvador Puig Antic i vam fer el mateix que en l’anterior, en aquest li vam posar el nom de el parc de les aventures i vam escollir el color groc.

Seguidament vam pujar cap el mirador de Torre Baró (on vam fer el mateix que als altres llocs) al qual li vam posar el nom de mirador des del cel amb el color blau.

Iker Nonura.

2 Replies to “Moments de plata”

    1. Hola Noemí! Les creadores van estar encantades de conèixer el barri a través dels moments que anaven explicant els nois i noies d’Antaviana! Va ser un moment emotiu (espero que també per a ells/es, que van rememorar records de la petita infància!).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *