Visita al MUHBA!

El dimarts passat els de creadors en residència vam anar al MUHBA (museu d’història de Barcelona).

primer vam agafar el metro fins a Liceu i d’allí fins al museu primer passant pel “cementiri de Barcino” on ens van explicar que allò on estàvem en aquell moment antigament era on s’enterraven a les persones, després ens van ensenyar fotos del que seria tot el que ocupava Barcino (Barcelona) acompanyat d’una explicació, finalment vam creuar tot Barcino de punta a punta contant els passos que donàvem, fins a arribar al que el dia d’avui és la plaça Sant Jaume i ens van tornar a ensenyar la mateixa fotografia d’abans i vam estar comparant carrers i ens vam adonar que on estàvem en aquell moment, era el final de Barcino, després ens van portar al temple d’August hi en aquell lloc hi havien dues columnes gegant, ens vam quedar impressionats, ens van explicar tota la història d’aquell temple i la importància que tenia

Finalment i ja per acabar la nostra visita per Barcino vam baixar per un ascensor qu feia la funció de màquina del temps i quan vam sortir de l’ascensor vam veure runes de Barcino i ens van explicar les diferents parts i les funcions de les diferents runes que hi havien, per exemple ens van explicar com netejaven la roba, feien servir d’orina i desprès posaven lavanda perquè no faci pudor.

Després de tota la visita vam tornar cap a l’institut, ens va agradar molt, va ser una visita molt entretinguda.

Natalia Oliver

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *