Moments de plata vol. II

Dimarts 4, a la tarda el grup de residencia vam continuar l’activitat d’anar a llocs del barri que ens agraden, reflexionar el motiu i fer un cartell amb un nom pel lloc en relació i el color que ens transmet.

En la nostra llista de llocs preferits està el parc de les dones, vam anar i sorprenentment molta gent (la majoria) van estar d’acord amb que era un lloc molt agradable per passar l’estona, tant per grans i petits. Vam seure al banc i poc a poc vam anar derivant la conversa a altres temes molt interessant.

En lloc de només veure el parc com un lloc físic ens vam posar a reflexionar sobre el perquè del nom, aquest parc té una història darrere no es diu “dones” perquè si (ens van explicar el motiu).

Relacionat amb l’art i el parc, jo mateixa vaig dir que al terra hi han uns poemes sobre la dona, aquests poemes es van fer en un grup de dones del barri, cada una va fer frases i després van ajuntar les paraules buscant un sentit al poema (respectant l’idioma) finalment aquests poemes van quedar gravats al terra.

Va arribar el moment de posar el nom, la Marga ens va donar tres requisits per posar el cartell en un lloc i també ens va donar una idea per posar nom: pensar una dona que coneixem/ de la família que hagués lluitat a favor dels drets de la dona i que li hagués agradat el motiu de la plaça. Li vam posar el nom de Trinitat amb el color daurat.

Andrea Segura.

Per problemes técnics aquesta sessió no va poder ser documentada audiovisualment.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *