Santa Mónica. FLUX Festival.

Dimarts 18, el grup de residència vam sortir de centre per anar a Santa Mònica per veure un festival d’audiovisuals anomenat FLUX.

Al festival vam poder veure en persona una obra de la Nora Ancarola, eren tres maletes que expliquen una d’elles “La meva travessia pels Pirineus”, una altra representa la maleta de Kafka la qual va arreplegar llibres, textos, escrits, anotacions, cartes… Kafka va dir al seu amic que quan moris cremes tots els llibres i no ho va fer, i per últim hi havia una pantalla que representa una maleta, era una projecció d’un mar que anaven sortint paraules que representaven una conversa que va tenir la nora amb dos refugiats que explicaven la seva aventura creuant el mar.

Dintre de FLUX també hi havien unes caixes de fusta amb vídeos gravats per diferents artistes, la que més em va agradar va ser la de violència masclista, la que més em va motivar, va ser un video d’uns efectes especials a dintre de l’aigua amb parts de cos.

Hi havia sofàs amb ordinadors que podies veure totes les obres que feien els artistes dels vídeos, algun video costava d’identificar que volien dir però el títol donava una pista.

Núria Martínez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *