Què hem fet fins ara? Cap a on anem? Posem una mica d’ordre!

Dimarts 8, vam fer el recull de tot el que haviem fet durant el trimestre, saber quina relació tindran amb l’obra final.

Vam parlar sobre les presentacions, la nostra experiència amb elles i amb l’art. També vam parlar del treball que vam fer amb els heterònims i vam dir que va ser el que més agradar, els heterònims van ser el que més ens va agradar. Després vam parlar del nostre treball del plom i plata i dir si volem treballar amb el plom i plata. I per últim vam parlar de les vivències i l’art contemporani.

Vam haver de dir quin tipus de treball voldríem fer: treball amb el cos, treball amb la llum, treball amb objectes, treball amb material reciclat…

Era important saber que volies fer perquè així la Nora i la Marga sabrien quin tipus d’obra podria sortir, els més votats van ser treball performàtic, treball amb pintura i treball amb la llum.

Va ser una sessió no gaire participativa però va valdre la pena per ordenar les idees, estàvem cansats perquè era el primer dia.

Sol Manzano

3 Replies to “Què hem fet fins ara? Cap a on anem? Posem una mica d’ordre!”

    1. Hola Noemí! La visita al MUHBA té a veure amb les “capes” que té una ciutat. Vam descobrir com, sota nostre, hi existia una ciutat plena de vida i de cultura. Aquestes mateixes capes les hem extrapolat a nosaltres mateixos, al nostre arbre genealògic, als nostres orígens, a les nostres arrels, a entendre que som el que som, en gran part, pel passat dels nostres familiars i com això es reflexa en molts moments de plata i en alguns, de plom (els quals en fan aprendre i créixer tant o més que els anteriors). Aquests dos conceptes, juntament amb les “capes” són dos conceptes abstractes que doten les bases de la que serà l’obra final. Espero haver resolt el teu dubte!! 😛

      1. Hola Jorge, abans de res, disculpes per haver trigat tant a llegir la resposta. Ara entenc amb l’explicació com lliga la visita al MUHBA. Em sembla un lligam del general al personal molt bonic. Moltes gràcies!!!!! Bon Sant Jordi!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *