SORTIDA AL CCCB

Gemma i SouhaibSouhaib: La meva experiència en la CCCBB me ha agradat molt perquè l’escalfament global és molt perillós i tenim que cuidar el planeta si no ho perdem.

Gemma: La primera actividad me pareció muy correcta, me divertí mucho formando una página web con las imágenes que ya editamos anteriormente. ¿Lo podemos añadir?, poder podemos, pero al menos en mi opinión quedaría demasiado “extraño”. La segunda actividad fue una charla con el Ricard Solé, me pareció interesante, que, sí, al final ya cansaba un poco la explicación pero no estamos por eso, estoy de acuerdo con casi todo lo que dijo.

Àlex, Tana i Marc

Em va agradar la conferència sobre el canvi climàtic amb Ricard Solé, la veritat és que hi havia moltes coses que va explicar que ja sabia, però les que no sabia em van preocupar bastant, però va ser molt interessant.

També em va agradar aprendre a fer una pàgina web.

Dasha, Anna i Sergi Ustrell

Va ser una experiència molt divertida i interessant ,ens va agrada la seva explicació, esperem que tornem anar aquesta excursió.

Ian, Helena i Laura

Va ser una experiència molt interessant i vam aprendre algunes coses que no sabíem. Vam descobrir noves aplicacions com readimag, com moure imatges i com posar una foto sobre un altre.

Cristina, Marina i Adrià

El primer que vam fer, la pàgina web, em va semblar una activitat molt ben formulada i didàctica, ja que vam utilitzar les fotografies editades que vàrem crear a les sessions anteriors per fer la pàgina web. A part de divertir-nos creant-la vam aprendre a fer-ne, i ens pot ser molt útil per a la vida futura. La segona activitat, la xerrada amb Ricard Solé, em va semblar molt interessant, ja que ens fa falta molta més conscienciació sobre aquest tema i una xerrada a la qual ens diuen totes les conseqüències que hi poden haver ens refresca la ment i ens ajuda a actuar en comptes de parlar i mai fer.

Sergi, Mario i Paula

Va ser una experiència interessant i vaig aprendre moltes coses sobre el canvi climàtic i és més preocupant de lo que pensava. També em va agradar la visita al centre de Barcelona que vam fer abans.