27 d’octubre- El fantàstic sr Fox

Fantástico Sr. Fox per Iris Giménez i Shiomara Jaramillo

El passat 27 de setembre, a la classe de projecte vam veure una pel·lícula d’animació que se titula Fantástic Sr. Fox , basada en un conte de Roal Dalh.

El Sr i la Sra. Fox porten una vida ideal amb el seu fill Ash i el seu jove nebot Kristofferson, que està de visita. Però després de dotze anys de vida domèstica, aquesta tranquil·litat resulta massa per als instints animals del Sr Fox. Molt aviat torna a la seva vella vida com astut lladre de gallines i posa en perill no només la seva estimada família, sinó també a tota la comunitat animal. Atrapats sota de la terra, sense aliment suficient per repartir, els animals acaben per unir-se per lluitar en contra dels malvats grangers. Al final, el Sr Fox utilitza els seus instints animals per salvar la seva família i els seus amics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *